Sportfack

Sportfack

Sports
80% Men, 20% Women, 30-50 years

About Sportfack

SPORTBRANSCHENS MÖTESPLATS

Med start 2023 fördubblar vi upplagan på printpublikationen med målet att nå ut till Sveriges alla sport- och outdoorbutiker. I snart 30 år har Sportfack granskat och skrivit om sportbranschen. Nu tar vi nästa steg och satsar på att göra tidningen helt annonsfinansierad och lägger parallellt mycket mer krut på sportfack.se, för att växla upp vår digitala journalistik.

År 2023 ger vi ut 7 printutgåvor plus Sportregisterkatalogen. Vi ger även ut ett nyhetsbrev varje vecka och finns på Linkedin.

I Sportfack möts leverantörer, kedjor och fristående butiker. Här får de information om branschnyheter, trender, nya produkter, statistik, nya material och kan läsa om personerna bakom nyheterna och varumärkena.

Sportfack vill inspirera, genom att hela tiden lyfta fram det goda exemplet. Men vi ställer också ibland de jobbiga frågorna och anstränger oss för att vända på alla stenar. Som branschtidning är vi ganska unika, med en hög lästid per artikel - och vi har en väldigt engagerad läsekrets.

Vår främsta målsättning är att alla som tar del av innehållet ska känna att de verkligen har koll. Det hjälper förhoppningsvis alla er i branschen att fatta rätt beslut i det vardagliga arbetet. Och, som sagt, i år får rekordmånga mottagare ta del av både innehåll och annonsbudskap.

Sportfacks advertising channels

Display
Native
Print
Newsletters

Contact Sportfack

Address
Story House Egmont Sverige
Karlavägen 96
115 26Stockholm
Get directions

Advertise with Sportfack

Send a free request to us and our team will get back to you as soon as possible.

  • Free of charge
  • Get price suggestions
  • No commitments